אהלן, נעים להכיר
אנחנו ליעד ויאיר
אכן, יצא נחמד
אבל חרוזים בצד…
הקמנו את סטודיו ג'לאטו מתוך אהבה מאוד גדולה לתערובת הקפואה הזו שנקראת גלידה.
הכל התחיל מרעיון קטן של לייצר גלידה מעולה ולמכור לנקודות מכירה איכותיות שאנשים יוכלו לקנות הביתה, ומשם זה כבר התגלגל למה שזה היום.
טעמים יחודיים לכם שלא מוצאים בשום מקום אחר
Where It All Begins
את תחילת הדרך עשינו במחקר יסודי ועבודה עם יועצים באיטליה ובארץ, אפילו הקמנו מעבדה לצורכי הפיתוח ולא יצאנו ממנה במשך כמה חודשים עד שיצאה שמנת לבנה מהארובה.
עם הזמן הידע כבר גדל ואחרי לימודים באיטליה יאיר הפך לג'לטייר מוסמך.


מייצרים
גלידה ארטיזנלית
מעולה
המילה הזו כבר בלתי נסבלת אה?
אם הייתה מילה אחרת שתתאר תהליכי ייצור ללא קיצורי דרך, עבודה עם חומרי גלם לא מעובדים, שיתוף פעולה עם חקלאים, מחלבות ויצרנים קטנים , ושהכל עבודת יד אמיתית, באמת שהיינו משתמשים בה, אבל עד אז…
אנחנו מייצרים גלידה ארטיזנלית איכותית (:
בשורה התחתונה...
את הגלידה אנחנו מייצרים מדי יום אצלנו בסטודיו ומפיצים אותה לכל חלקי הארץ. יש לנו לקוחות מדהימים, שותפים לדרך, מסעדות, מעדניות ושפים שהם סמל סטטוס בקולינריה המקומית ואנחנו גאים לספק להם גלידה טריה באופן קבוע.





