Restaurants & culinary
מסעדנות וקולינריה
הקולינריה בארץ מתקדמת בקצב מהיר, השפים והספקים מוציאים מעצמם את המקסימום.
ללקוחות גם יש חלק בזה, הם יודעים לזהות מתי הם מקבלים בצלחת חומרי גלם טובים ומתעניינים מאיפה חומרי הגלם מגיעים. בין אם זה חלק מקינוח ובין עם זה הקינוח עצמו, גלידה אמיתית וטובה יכולה לסיים ארוחה באופן שמשאיר חותם על כל הארוחה.



How it
?Works
למסעדות שאיתנו לקשר ארוך טווח ורוצות לקחת את זה צעד קדימה אנחנו גם עושים תהליכי פיתוח משותפים לטעמים שידברו את השפה של המסעדה , טעמים שהם custom made והם בלעדיים רק לאותה מסעדה, טעמים שמרימים את התפריט של המסעדה עוד קליק למעלה ונותנים טאצ' מעניין בקינוחים.
01
מכירים את השף והסגנון הקולינרי שמוביל את המסעדה
02